Service Level Agreement
Wij bieden een hogere machinebeschikbaarheid en een geoptimaliseerde OEE tegen lagere onderhoudskosten. Gezamenlijk bepalen we welk onderhoud of revisie of reparaties hiervoor nodig zijn. Meestal rolt hier een combinatie van periodieke werkzaamheden en inspecties uit die jaarlijks uitgevoerd worden. Dit wordt opgenomen in een Service Level Agreement (SLA). Vaak bestaan dergelijke overeenkomsten al met de OEM van de betreffende machine of het machinepark, maar door een onafhankelijke derde partij zoals ons in te schakelen, zijn er vaak nog veel meer verbeteringen mogelijk wat betreft beschikbaarheid en OEE.
Wij hebben mensen in dienst die over deze vakkennis beschikken. Een SLA ondersteunt in dit proces. Een proces dat begint met het ontwikkelen van onderhoudsconcepten en de daaruit voortvloeiende onderhoudsplannen, maar ook het analyseren van het onderhoud en de storingen en het opstellen van verbetervoorstellen met daarin de juiste prioriteiten. Wij denken graag met u mee hoe we de levensduur van uw machines en machinepark kunnen maximeren.
Onderdelen van een Service Level Agreement:
- Preventieve inspecties
- Correctieve storingsdienst 24/7
- Klein en groot onderhoud
- Rapportages, analyses en advies
- Verwerking van storingshistorie in ERP
- Voorraad en beheer van spare parts
- Eigen productie van spare parts
- Predictable maintenance
- Maatwerk
Meer informatie?
Erik Koskamp helpt u graag.
Nieuwe cases
Machine verhuizing voor Euroma – Zwolle
Na de verhuizing van Euroma van Wapenveld naar Zwolle in 2019 zijn nog een aantal lijnen achtergebleven in Wapenveld. In 2022 was de tijd rijp
Veldkamp engineering – Optimaal scheiden van materialen?
Onze klant kwam naar Veldkamp toe met een idee om dit te bereiken. Het idee zou uiteindelijk een besparing van meer dan 3 ton plastic per dag kunnen opleveren. Benieuwd hoe dit gelukt is?
Plastic afvalbesparing van Raalte naar Milaan met speciale machinebouw Veldkamp
Onze klant kwam naar Veldkamp toe met een idee om dit te bereiken. Het idee zou uiteindelijk een besparing van meer dan 3 ton plastic per dag kunnen opleveren. Benieuwd hoe dit gelukt is?